Guru Sunyi Noda Pelajar

by admin on 11/05/2011

  • Sharebar
KUANTAN: Mungkin kerana kesunyian akibat berjauhan dengan isteri, seorang guru gagal mengawal nafsunya lalu merogol pelajarnya sendiri berusia 15 tahun selepas mempelawa mangsa datang ke rumahnya dengan alasan mengulang kaji pelajaran.

Kejadian berlaku di rumah guru berusia 33 tahun itu iaitu di kuarters sebuah sekolah menengah di Jerantut pada kira-kira jam 3.30 petang, Khamis lalu.

Menurut sumber, sebelum kejadian guru terbabit dikatakan menghubungi ibu mangsa dan mempelawa mangsa datang ke rumahnya dengan alasan mahu membantunya belajar dan tawaran itu diterima baik ibu mangsa tanpa sebarang prasangka.

Katanya, mangsa pergi ke rumah gurunya itu yang terletak tidak jauh dari rumahnya dengan ditemani rakan, namun rakannya terus pulang selepas menghantarnya.

“Pada mulanya guru itu mengajar mangsa tugasan sekolah, namun dipercayai gagal mengawal nafsunya dan terus memeluk mangsa dari belakang sebelum merogolnya.-metro

sumber: Metro

Nota Kaki: baik ada makna, if ada anak or korang-korang yang masih sekolah berjaga-jaga yea? jangan berani sangat. kalau nak belajar pun bawak 2 orang kawan. yela orang dulu ade cakap, bawa seorang dapat berita, bawak dua orang bawa balik mayat. (itu perumpamaan yea?)…

 

Incoming search terms:

  • perempuan sunyi

{ 3 comments… read them below or add one }

pijahh May 11, 2011 at 4:38 pm

ha..??
ohmy godd..!!
pijahh recently posted..terima kasih emakMy Profile

Reply

kerapujantan May 11, 2011 at 4:44 pm

Ini bukan guru yang ikhlas, memalukan.

Reply

merazati M.z May 11, 2011 at 5:15 pm

macam mana maksud perumpaan tu? pening2 @_@

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: