To Awek: Jangan jadi macam ni yea?

by admin on 27/04/2011

  • Sharebar

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message ‘ewww..jum lepak..busyan lorh…umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T’ macam shit kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’ Perosak bahasa sial.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit ‘celapong’ (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh ‘I am Lesbian’

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah’

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih….bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu… buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab ‘ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew’ nyampah siot

sumber: Original post by Abang Zam

Nota Kaki: wuhuu! to awek-awek disana jangan jadi begini ye?

 

Incoming search terms:

  • awek pavi
  • awek pakai tiub
  • awek bajet hot
  • photos awek melayu bodoh
  • muke lidah terjelir paling buruk
  • muka lawak bodoh
  • melayu awek islam fuck me office
  • lesbian melayu brtdung
  • jelir lidah
  • awek sangap tayang tetek

{ 98 comments… read them below or add one }

APi April 27, 2011 at 8:41 pm

kalau sape wat status open tu maknanya diorang tu bisex la weh..
ngerti dong..
APi recently posted..Perasaan AnehMy Profile

Reply

hasifzul - hazhand April 27, 2011 at 8:52 pm

wahahahaha! kali ni aku sokong gile babi pe yg ko ckap kat atas tu sume btol do!! hohoho
skong gile babi laa..
lagi2 yg tang nmpak lurah tetek tu.. mcm minah saleh la konon..
tetek pon x bsar..hahaha
asal ko tukr header..dulu nye lawa dol

Reply

Kirin Selama Perak April 27, 2011 at 8:55 pm

aku suka la awek macam ni !
:D
*tangan didada,mata keatas*

Reply

Vee April 27, 2011 at 9:18 pm

aku sokong doeeeeeeeeeeeeeeeeee , ghahahhahahaha :D

Reply

Vee April 27, 2011 at 9:18 pm

Style this , i like , i approve it , hahahahahah

Reply

Rekti April 27, 2011 at 9:51 pm

Fuck la semua orang yang guna “do”/”dol”/”doe”/’doh”/”dow”. Tu bahasa mat rempit babi tau x? All the people who still use those fucking words are a fucking fuckload of fucking shit. BTW, I agree with some of your points. Bitch.

Reply

miszmyza April 27, 2011 at 11:01 pm

pasal lelaki bwk barang tuk gf tu, kdg2 ade lelaki sendiri yg offer.. bukannye paksa…
miszmyza recently posted..Zahiril Adzim Memang Juvana di HatikuMy Profile

Reply

CikBulat April 28, 2011 at 1:13 am

Ya Allah, jauhkan diri dari golongan ini.. :)
CikBulat recently posted..Akhirnya- sempat aku mengucapkan kalimah syukur berulang kali -My Profile

Reply

AmyRockz April 28, 2011 at 1:24 am

mungkin mereka rasa cool ? wahahahahaha

Reply

sab April 28, 2011 at 3:45 am

HAHA. terbaik! salute :)
sab recently posted..jiwa kosong terubat! THANKS! -My Profile

Reply

einn anuar April 28, 2011 at 10:23 am

idk, im quite disagree. this is too sensitive.

Reply

northen gurl April 28, 2011 at 11:30 am

ok la tuh.. hak3

Reply

teDD April 28, 2011 at 1:25 pm

haha…:)
teDD recently posted..WARNING-Beras tiruan dari china!!My Profile

Reply

pae April 28, 2011 at 4:02 pm

i likee!!!!
pae recently posted..Perjalanan Malam Suatu Yang MengasyikkanMy Profile

Reply

DIGIBOY April 29, 2011 at 2:00 pm

kl . perghh belambak prangai mcm gitu .
bajet artis !! konon . pigilah~
dkt fb pon sme . xksh lr brtdung, free hair . prngi sepesen jer . siap jaja gmbr g duh, mrket sngt ke tuh???

Reply

sasape April 30, 2011 at 7:36 pm

no.7 tu yang ‘peluk laki/balak depan shopping complex’, tak kesah la kalau peluk laki. yang buat masalahnye kalau peluk balak/awek depan orang ramai. yang tu sumpah geli siot! dah le just balak/awek, dibuat macam tu, rase nak pelempang aje.

kalau peluk husband/wife, kita patut bersyukur sebab tengok diorang mesra dalam hubungan yang halal… :D

Reply

Ana Admi May 3, 2011 at 5:01 pm

setuju tol mereka ni yg suke amat guna bahasa ngade2..ehehehe nway setuju wit ur certain point…psl bwkn beg palstik shopping tu, xsuruh.. bese dah di offer lelaki dengan muka ala ‘macho’ ..bagi jela dorang pegang..
Ana Admi recently posted..TIREDMy Profile

Reply

nui May 3, 2011 at 7:08 pm

hahah.
like!
tp bahasa kasar sgt kot. hehehe
nui recently posted..Fly Me to The Moon – Jason MrazMy Profile

Reply

Abang Zam May 6, 2011 at 1:55 pm

act, aku tau mane sumber asal iaitu se-asal-asal nye article ni datang

dari sorang belogger, di copy-paste masuk note kt FB & bersepah

Reply

Abang Zam May 8, 2011 at 8:49 pm

ok..aku mention lah ye
article ni aku yang buat..kau boleh pergi belog aku & kau bukak popular post

aku buat list lelaki & list perempuan
yang aku pelik org yang copy-paste ni cuma amek list perempuan

tak pulak copy list lelaki
the original article kau boleh bukak kat belog aku & original list cuma 20

aku bukan nak mintak credit dari sesiapa..tapi ade ayat yang di tokok tambah
makin tak sedap pulak

Reply

eima May 12, 2011 at 12:41 am

Suke sangat baca entri nih een aku pon seorang perempuan. Mungkin bahasa agak kasar, tapi bagus jugak. Menunjukkan kebencian kepada golongan perempuan sebegini…Hik Hik!

Reply

zulrahim May 13, 2011 at 9:51 am

Menarik bro artikel ko…
hahhahahha..
nway ada lah gak perangai yg aku masih boleh terima..
tp tang yg gn bahasa cam bodoh tu yg aku rasa cam nk bg penampar!!!

lastly,
good bro..

Reply

TakaFuji May 13, 2011 at 4:11 pm

Hahha… ya ya.. i agree to this.. !
TakaFuji recently posted..NFS Shift 2 Unleashed – Scion TC NordscleifeMy Profile

Reply

ninot..ninot... May 16, 2011 at 3:38 pm

kelllaaass..muahaha. nak ikut western kate die..tapi mati ikut eastern jugak..kakakaka

Reply

lala dkiss May 19, 2011 at 2:53 pm

wah lau nk nsihat or gram pOn gna la ayt yg elok2 ckit … huhuhuhu …um pape un thx cz ingatkan….tp bior la kan..2 hal dorang..kita jga dri kita n nsihat owg ckop la…dn’t ovEr nsihat lak ye,,tkot trkena blk..huhu,,,,pape un thx cz ingatkan.//

Reply

diya May 21, 2011 at 10:25 am

waaassseeeehhh!! suupppeeerrr like!!! mmg betol pun..

Reply

airborne2.. May 28, 2011 at 2:37 am

aku sokong blog ni…cuma ayat mcm melampau je..
memang la kebanyakan org sekarang bodoh2 n kembali kpd ketdaktamadunan.
neway, dalam blog bleh la kita kutuk gini,aku pun suka.tp kalau nak tegur kat luar, slow la ye.. Sesungguhnya Allah tidak suka orang yg melampau batas..
majulah belia utk bersaing negara Jepun.haha!!!

Reply

WAR May 28, 2011 at 4:30 pm

DAN PALING PENTING JANGAN LUPA, POMPUAN JGN DOK TAYANG SANAGAT LA BARANG TU, PAKAI LA PURDAH WEI..SEPASANG MATA TENGOK = 1 X DOSA…KALAU 100 ORANG TGOK? TAMBAH UPLOAD DALAM FESBUK, TAGGED, MESPACE, HANG KIRA SENDIRI LAA WEI DOSA HANG SAMPAI MATI HANG MASUK SYURGA..SBB TU NABI PNH KATA DAH DIA LIHAT PMPN LEBIH RAMAI DLM NERAKA BERBANDING LELAKI. NAK NAFIKAN? MURTAD NANTI..

Reply

bravo May 29, 2011 at 2:55 pm

mmg terbaik la..lg2 yg puji pic ayat last 2,cm gampang pon ade reality sbnarnye..
hahahahaha

Reply

HAramon June 4, 2011 at 4:31 pm

Memang aku dah lama benci jenis perempuan begini. Tiada otak, bodoh, bangang, bahalol bejat dan cetek pengetahuan, sempit ruang fikiran. Tidak boleh salahkan mereka juga, sebab perempuan memang memiliki otak yang sempit jadi lelaki la yang sepatutnya meluruskan mereka, tetapi lelaki yang membengkokkan lagi mereka adalah selayaknya bahan bakar api neraka.

Reply

ezhan-artwork June 5, 2011 at 2:15 pm

wahaha. Nice one!!!! likeee
ezhan-artwork recently posted..10 You Tube Singer Pilihan Ezhan ArtworkMy Profile

Reply

Nazrin Zainuddin June 5, 2011 at 6:23 pm

haha bro aku setuju gile dowh.. ramai gle kot skang cmtu .. cm kimak je perangai hahaha

Reply

hani June 6, 2011 at 9:34 pm

btoi..btoi..btoi..;-)

Reply

hani June 6, 2011 at 9:35 pm

btoi..btoi..btoi..;-))

Reply

dunia dunia June 15, 2011 at 9:12 pm

kadang kadang lelaki pon tak reti nak hormat perempuan..

Reply

abul basyar June 16, 2011 at 4:47 pm

hahahahaaa..mmng btoll..yg mna rsa dia lawa..msti wat kje cmne laa…hahahhaa

Reply

adi amirul.. June 24, 2011 at 10:00 pm

bukan semua lelaki mcm 2…dan bukan semua perempuan mcm 2……yang jadi macam 2 cume mak ayah xbagi kasih sayang jew..hahah!!!!

Reply

jon June 25, 2011 at 12:00 am

aku prnah cuple pmpan jenis cam ni.trok prangai dia abis aku kena tipu…cilake tul.

Reply

MrEnd June 27, 2011 at 3:42 pm

Aku suke artikel ko .. memang sebijik ape akuq pkir kan hahaha Bagus!!

Reply

adam June 27, 2011 at 7:55 pm

ade lagi ke pom1 mcm nie kat dunie nie..minah senget jew nie..wat kje x igt mak bapak n tuhan…gedik

Reply

sunquick June 28, 2011 at 2:45 pm

hahaha..skong sgt2 la….hahahaha..klaka2..tp 2 lah realitinya..mnusia akhir zman…

Reply

sayonarabadguy July 13, 2011 at 9:41 pm

hhahahahha.sokong 100%.!!!

Reply

fikri July 15, 2011 at 11:26 am

sy stuju ape yg anda katakan tpsy rse anda pown ptut mmperbtulkan dhse anda,..
anda thu x bhse yg anda gne adalah kasar dah truk,..
mmg btol tp laki jgk kna jge pndgan nye sndiri.
jdi lah laki yg ada ciri2 kepmpnan,..
maaf ada yg terasa sme2 kte baek dri kita,..
insyaAllah,..
barakaAllah hulak,.assalamualaikum,…

Reply

abg misai July 16, 2011 at 4:39 pm

hahahaha.abg misai ske entry ni.hahaha.for those girl yg cmni,abg2 misai yg kt lua tu dok usha2 sbnanye nyampah tgok korg.plg aku bnci la yg type msg nth pape tu.cm ‘kitew,manew’.ade plak tmbh ‘x’ cm ‘ohx’..ape la korg nih. sngaje ltak pic kt fesbuk lawo2.edit sane sini.buat mke ala2 korea.korea la sgt. dgn mulot muncong lg.we are mlaysian laa! pastu kalo org puji,buat2 x ske plak,x ngaku.dlm hati ske la sgt.

Reply

jitriot July 20, 2011 at 5:02 pm

pahal mj ni? suke tgok slh org, yg ko punya bahasa tu mcm la bagos sgt. .
ni la manusia.

Reply

wanitainiaku July 24, 2011 at 5:19 pm

saya mmg setuju tentang article ini,tp,kalau nak tegur sekali pon,xperlu la gune bahasa yang terlalu kasar,lg comment2 yg menyokong and guna bahasa kasar ni,seolah2 nak simbah minyak dekat api yang tengah membara,tak ade yg salah dlm post ni,yg buat org marah adalah cara and bahasanya…apa2 pon,sy sokong :)

Reply

kacang lupakan kulit July 24, 2011 at 6:57 pm

tuhan dh jadikan sume org ade prangai masing-masing….kalo ikotkan kne respek la mane kurang mane lebih org itu….. lelaki pn ade gak prangainyer sepertimana perempuan…..sekian tq :) leh bwk gadooo wooo..peace!!!

Reply

eyma July 24, 2011 at 7:51 pm

setuju….

Reply

Shah Iznan July 24, 2011 at 9:12 pm

seyes beb aku tabik spring sambil getar3 kat lu…gua nk tulis macam ni tapi x terkeluar so memg ini nice beb nice….kasi panassssssss.

Reply

org tua July 25, 2011 at 1:53 am

setuju! trbaek la…mmg sume prkara kt ats tu ade trjd kt sgelintir rmja pompuan zmn skrg nie…

Reply

~_~ July 25, 2011 at 11:01 pm

so..your blog address please? or a link to your blog please?
i’d be great to read the original article…;)

Reply

Cik Farah July 25, 2011 at 11:45 pm

nak copy..don’t worry, sy backlink okay :)

btw, thanks !

Reply

p..... July 29, 2011 at 6:32 am

xtaw lar mok ckp pa, my friend suma bek2..xda lg mcm ne, da lar tp bukn friend rpt, friend besa2 jak…hehe…tp jan lar tgk slh dowg jak, da kita kwn kita lar tgur2…sokong sttement ne…btw, besa lar 2 kalo cita d tokok tmbh, skg ne mmg mcm 2 cita dr owg asal jak yg betul, pas2 bila sdh dgr dr owg lain dh…general, jan slh kn kaum hawa jak kn, bila slh, kaum adam lar yg kena tgur, sbb 2lar d ktakn kaum hawa ne lemah, bukn lemah tenaga tp benda2 mcm ne lar…

Reply

mecha July 29, 2011 at 9:17 pm

i like it… sokong!!! hehe… benci owh ngan owang cam tu… tpi bab angkat barang tu… bf sya yg offer.. sya tak minta punn…. hihixxx…. anywy.. gud points..

Reply

nur July 29, 2011 at 9:33 pm

wahhh..bole tahan ayt..pedas..berapi like kari berapi.. :)

Reply

panglima durga July 31, 2011 at 4:09 pm

cam sial lah lu org ckp e2 mat rempit babi..suke2 lu aje…mkn babi btul korang niey…

Reply

sharifah siti hajar August 3, 2011 at 2:19 am

yaaa…panas..panass…!!

Reply

van-da August 3, 2011 at 12:24 pm

mcm hantu jepun doh!! hahaahhahahaha. .hahahahha.. apa laa! sokong 1001%!!! hahaha

Reply

tirah August 3, 2011 at 9:28 pm

harap2 tira tak jd mcm yg MJ katekan td tu…amin~

Reply

ziela August 4, 2011 at 6:22 am

semua aku sokong tp
satu je aku x sokong…
aku rasa x de masalah
kalo muka penuh depan kamera…
semuat-muat frame…
kira jujur la tu..

Reply

saya_bagus85 August 4, 2011 at 2:55 pm

ironynya utk post ni, nak eja ‘nampak’ tu kenalah betul2. ‘Nampak’ bukan ’6pak’.
Lagi satu, ‘orang’ dan bukan ‘owang’. eeuww tuck shuker lawwh… LOL

Reply

ketsui August 5, 2011 at 10:43 am

kalau yang pakai tudung,tapi buat style2 comel cmne?tutup memang tutup….xada tight sangat sampai npk apa2…..??? >.<

Reply

ety August 5, 2011 at 2:20 pm

haha…tau tkpe..like diz entry..
tp bab yg sruh laki pgagkn brg shoping tu cume pompuan2 gedix ja yg wat..
p lau laki tu yg brsungguh nk pgangkn, ta kn girl na tolak lak an…hehehe

Reply

nazhri August 8, 2011 at 6:37 am

emmm….rasanya xleh nk salhkn pmpuan je kn…sebab tu lah gunanya kita sbg laku tuk bimbing dorang…..klau kita pun sewel mcm dorang…mana x nya dorang lg sewel…..raba2 dlm kete…mostly laki gak yg nk….xbaik kata cmtu kat pmpuan…dorang pun ada perasaan malu dorang….kita ni bimbing la…kita pun bukan perfect sgt kn….tp xde la dorang buat entry mcm tuh…ttg bahasa asal…..ada apa pada bahasa…kalau dorang manja dgn bahasa tuh kena pada tmpat nya….kita juga yg senang n bahagia…especially yg da kawen…bab sexy2 tuh aku setuju…tp…ramai je yg layan kan…. =.=’

Reply

lily August 8, 2011 at 9:47 am

pndapat nazhri plg tpat..maybe owg yg ske list kt ats ni ialah owg yg mkn ati ngn ex- msing2/die ptah ati bile cnte x brbalas =P
wanita xde list cmni ntok llki krn kami x brdndam bile da break or anything..
xde sft buruk llki yg perlu ditonjol kn, sbb kami taw mreka da besa, bley pkir sndr..
meanwhile, wanita2 yg brkelakuan mcm kt ats ni maybe just bdk2 skolah yg br nk naek..bdk ag kot..bese la bt prngai..no heart feelings.
sekian~

Reply

Raiza August 8, 2011 at 7:13 pm

hahahahhahahahahahah! aku setuju sgt dgn ko brader! apa yg ko cakapkan tu mmg ada kebenarannya, skrng ni mmg ramai minah2 perangai mcm tu, x de ciri2 muslimah langsung buat jahanam bangsa je hihihi… org yg kutuk ko balik tu sebab diaorg adalah antara golongan individu2 yg dilistkan oleh ko sebelumnya hahahahahahahahahha….

Reply

Raiza August 8, 2011 at 7:21 pm

aku sokong ko….ikut suke korang jer kate kat org babi…diaorang tu manusialah bangang….siape korang nak menghina ciptaan tuhan…dgn perkataan sehina babi pulak tu…iskh3 malunye…at least x de lah mat2 rmpit tu kate kat korang babi…..x pasal2 korang pun tergolongan dgn menatang tu jugak perangai hahahahha…..

Reply

Raiza August 8, 2011 at 7:25 pm

aiyo apa ni maki2 ni….aduh kalau marah sekali pun jngan la kate kt org babi. x kan makhluk tuhan iaitu manusia sehina babi? cuba lah bawak2 bertenang…marah tu amalan syaitan…kalau marah sekalipun kate lah budak2 rempit bengong ke ok la jugak, agak moderate la jugak, inikan babi? aiyo……

Reply

nana August 9, 2011 at 12:16 am

hahaha. ayat lu style gila der. pompuan ponn kadang2 naik menyampah dgn pompuan mcm kat atas tuh. :D

Reply

Ikmal August 9, 2011 at 7:24 am

memg sokong ape yg kau ckp..
tpi 99% memg uplod pic kt fb..
gurl keliling ko pown ade..
lelaki muka toya pown byk buat duck face..
so lelaki n popuan 50/50..
nak tmbh sikit..

**** sesetengah popuan-yg ni lgi memualkn.. popuan bertudung di luar , kt pix pro5 bertudung , tpi bila selongkar album… mak aihhhhh.. nmpk segala lurah.. tededah sna,terdedah sini.. pix berpelok jantan pown byk.. 2 bru cerita dlm fb.. blum kat lua lgi.. pg study,ayu bertudung.. ble kt lua,melayang2 tudung..

Reply

nur August 11, 2011 at 12:16 pm

sokong sgt2 ayat2 atas ni…pmpn gediks dan x sedar diri kena la amik iktiar supaya jangan la heret org masuk neraka lagi dah…..kesian jugak la kat org jgn tahu kepala otak sendiri jerrrr…ingat diri pakai camtu selamat dunia akhirat ke?dan yang suka amik gmba ala2 lucah lak…nak langgan diri ke?huahuahuahuhauhuahuahauhau

Reply

ansnow August 13, 2011 at 2:40 am

brother..x la smue pmpuan mcm tu..mmg la y kite nmpak kliling kite pmpuan mcm tu..tp igt la kite bkn lg duk zmn rasul o keagungan islam..y langsung x de pnjajah perosak minda.kite ni manusia akhir zmn.even fmily kite sndiri pn kite x tgur ngn btol.tgk la fmily kite dlu..smue dh tbaik ke..jgn la pkat nk tgur owg lain dlu..bkn sye nk kutuk laki mhu pn pmpuan.sye pn mnusia biase,mnusia akhir zman,mhu pn brother jgak..x de beza pn.klau brother nk kate pmpuan y truk..pe kurang ye brother2 y kt luar sne.bkn ke pmpuan tu mnarik lelaki ke nereka sbb lelaki x tgur pmpuan n mgajak ke arah kbaikan.bkn ke cre tguran di syariat kn dgn cara y lmbut.sdang kn nabi pn tgur umat2 ye dgn cara y lmbut.jgn la nk kutuk2 ibarat smue slah pmpuan.klau lelaki x tgur msa kn pmpuan akn jdi bgitu.ayh,abg,adk lelaki,suami,mhu pn ank2 lelaki kne la tgur kluarga pmpuan ye spaye pmpuan smue tu x trik smue owg tu ke neraka..lg stu igt gag bkn ke sowg pmpuan tu jdi bgitu gag sbb lelaki..renung2kn lah..jgn nk slh kn stu phak..

Reply

doda nasir August 15, 2011 at 9:05 am

iyer???ap blog nye?

Reply

basekal murah August 16, 2011 at 2:46 pm

perrgghh
aku sokong la bhai
itu yg selalu aku nmpk
..
sakit mata memandang

Reply

Apple August 19, 2011 at 9:37 am

kutuk punya kutuk sekali ko dapat awek/bini cmtu..wakakaka

Reply

dynda August 19, 2011 at 9:51 am

hahaha.. terjun pavi, tp x mati. pdn muka malu seumur idop XD
dynda recently posted..Angkara Orang Ketiga, Aku Kau TinggalkanMy Profile

Reply

I giv a F? August 24, 2011 at 12:13 am

Fckin agreed with what you said

Reply

Malek August 24, 2011 at 8:49 pm

aku nyampah kalo pmpuan kampung pon nk bajet hot,gedik2,miang2 mcm da sangap benor…xpyah la sume tu..org laki lg suke tgk pmpuan yg pkai tdung,sopan santun,pemalu,ckap xde carut2…kalo laki yg suke tgk pmpuan yg gedik2,miang2 tu namenye laki tu nk amek kesempatan je..sedor la sket..

Reply

saya August 25, 2011 at 4:18 pm

kalo boleh like..dah lama saya like komen anda Rekti..ekekee!

Reply

Jimz soullock September 4, 2011 at 3:45 pm

hahaha

Reply

erin September 23, 2011 at 5:56 pm

ye ke tu bhasa cam mat rempit ? aq da tbiasa sebut bende uh dari dulu . dowh uh ukan singkatan bodoh ke ?

Reply

anis September 23, 2011 at 8:22 pm

terbaaeekkkk la nie artikel tau…hehehehehe

Reply

farhana October 3, 2011 at 3:48 pm

korg mmg x tahu malu..kan boleh tgk tetek org tu…teruk sgt korang sume..laaa

Reply

farhana October 3, 2011 at 3:51 pm

Saya benci..tauuu

Reply

Bullert October 12, 2011 at 11:42 am

Isian (entri) blog terbaik untuk menyedarkan mereka yang tidak waras.

Reply

mokee October 14, 2011 at 5:43 pm

aku stuju sgt2 no 9 n 25…!!!mcm shit…xD

Reply

LALA October 25, 2011 at 8:59 pm

HAHA…CM MANGKOK JEWP TP BTOL GAK AP YG DYE CKP 2 SPEW MKN CILI DYE RSE PEDAS LA

Reply

LALA October 25, 2011 at 9:02 pm

BOBOYBOI TERBAEK!!!!! SYE SOKONG HEHEHE…

Reply

aminto October 31, 2011 at 12:34 am

hahha..suka yg pintal2 rmbut 2..
aminto recently posted..Adsense Not Showing Up On Your Site?My Profile

Reply

wilis November 2, 2011 at 12:02 pm

BAHASA DIE SESUAI LA UTK YG CAM TUH… at least admin ni menegur jd sebahagian umat islam yg menjalankan tggungjawab… dari yg hnye lihat konon nya “rezeki”….. xske diam…. dlm ati mengutuk tnpa ada ape2 usha nk btlkan org islam…. jgn terpesong dek akal yg terlalu ope koon nye tuh…. pedas skit tp 2 yg terkesan..^^, manusia wat silap n xkn ade manusia yg perfect baik” so taubatlah ALLAH MAHA PENGMPUN.! ;)

Reply

biskut meri November 12, 2011 at 4:53 pm

bila ada org macam mamat ni post pasal pompuan,akan ada org lain baik laki/pompuan yg akan kata ”x sume pompuan mcm ni..@ jgn kutuk sembarangan..” atau sewaktu dengannya..

tapi,apakah kita baik laki/pompuan akan buat perkara yg sama bila kita tgk pompuan menghina kelakuan laki? aku rasa,x ramai yg akan wat perkara sama..kita kena adil la..

Reply

kim ajew November 28, 2011 at 6:44 pm

dah yang ko gune “fucking2″ uh xpe lak…

Reply

beez buggy December 11, 2011 at 10:41 pm

nk tegur org tuw bgus.. tp cre xbtul lar bro.. huhu.. absolutely nobody perfect.. :)

Reply

Thecarl January 11, 2012 at 11:03 pm

Kelakar siot, Tapi, memang betul. Perempuan mcm sial, Tapi, tak semua la Babi. sama mcm laki

Reply

faizfakhirin February 16, 2012 at 5:32 pm

cam siallll

Reply

ntah la February 22, 2012 at 12:53 am

cm dia perfect sgt…anyway prpn pn NYAMPAH NGAN LAKI YANG BAJET COOL…rase cm nk bgi makan sup kaki zombi je…dah mmg manusia takde yg perfect….

Reply

ntah la February 22, 2012 at 1:21 am

perempuan ada perangai bruk msing2…lelaki pn ada perangai buruk msing2…setiap manusia ada perangai bruk yang seharusnya diubah baik laki baik prpn…nak wat statement pn mstila berdasrkn akal… so tak yah lah nak tnjk ke-half-wit-annye… -.-

Reply

Iba M. June 5, 2012 at 8:35 pm

Aku perempuan, dan aku sokong list ni. Yang bukan2 dibuat. Malu tengok siot.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: